A Közép-Dunántúli régió önkénteseiről

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

Ingyen ölelés a HÍDon

2009. április 29. - Söge

 Április 24-én a Tasli és a Tök közös rendezvényén vettek részt az ÉDI képviselői. Délután négykor került sor a TASLI által meghírdetett fotópályázat képeiből összeállított kiálltás megnyitójára, ahol Hámori Zoltán, a DIA programkoordinátora beszélgetett a helyi fiatalokkal a társadalmi csoportok közötti kapcsolatokról. A beszélgetés során elhangzott, hogy a másság relatív, az hogy kit tekintünk normálistól eltérőnek, az a kultúránktól függ. Ezt kellene felismernünk, ezen kellene elgondolkozdnunk, és be kellene látnunk, hogy mind egyformák vagyunk, és mind különbözünk. 

A kiállításmegnyitó beszélgetést követően a dózsakerti hídon a TÖK-ösökkel az élen ingyen öleltünk, a Wunderbaum héliumos lufikkal támogatta a programot, ami nagy népszerűségnek örvendett kicsik és nagyok körében is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepdunantul.blog.hu/api/trackback/id/tr21094359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása