A Közép-Dunántúli régió önkénteseiről

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

Édes hírek

2008. május 08. - Söge

 Kedves barátaink!

Néhány információt szeretnék megosztani veletek az ÉDI elmúlt napokban folytatott tevékenységéről.

  • Az ÉVÖT jelentkezési határideje 2008. MÁJUS 16., PÉNTEK. A jelentkezési lapokat, melyeket az előző bejegyzésben megtaláltok, e-mailben kell elküldeni az este.veszprem@gmail.com címre. A részvételi díjat (mely még mindig 3000 Ft) a helyszínen kell kifizetni. A várható létszámmal kapcsolatban még ezen a héten felhívom a régiónk koordinátorait.
  • Létrejött a Közép-Dunántúlon Működő Önkéntesek klubja aziWiW-en A klub mindenki számára nyitott. Szeretnénk, ha a klub üzelőfalán érdemi információcsere kezdődhetne, szóval ha bárki bármilyen hasznos dolgot, cikket, pályázatot, képzést stb. talál, kérem ott küldje körbe. ;)
Az ÉDI-sek szombaton Tatabányán találkoznak majd egy csapatépítő képzésen, ahol megalkotjuk csoportunk működési kódexét. Ez a jövő héttől elérhető lesz itt, a KÖDMÖN-ön.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepdunantul.blog.hu/api/trackback/id/tr66773603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása