A Közép-Dunántúli régió önkénteseiről

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

Indul a tizedik Utcazene!

2009. július 15. - Söge

Méghozzá elég keservesen. Sajnos rajtunk kívül álló okok miatt nem sikerült időben szállást találni a tatabányai önkénteseknek, így idén az ÉDI veszprémi fiatalokra alapozza az önkéntes tevékenységét  fesztiválon. Ami (*dobpergés*) kérdőívezés és szórólapozás lesz a veszprémi Szabad Sajtó Kulturális és Ifjúsági Egyesület felkérésére.

Érdemes lesz megállni, és elbeszélgetni önkénteseinkkel: azok között, akik kitöltik a fesztivállal és a VeszprémPresszó internetes lappal kapcsolatos kérdőívünket, ajándékokat sorsolunk ki: pendrive-okat és mp3 lejátszót. A sorsolásra szombaton este kerül sor a Gizella-udvarban felállított színpadon.

Az utcazene programjait megtaláljátok az utcazene.hu weboldalon, illetve letölthetitek a programfüzetet IDE KATTINTVA. (A helyszínen ez 200 Ft, érdemesebb otthon kinyomtatni)

Ha valaki esetleg önkéntesnek szeretne jelentkezni az Utcazene idejére, az onkentes.edi@gmail.com címen és a 70/5219404 számon megteheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepdunantul.blog.hu/api/trackback/id/tr71247116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása