A Közép-Dunántúli régió önkénteseiről

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

HÍD - a generációk & társadalmi csoportok között pályázat!

2009. március 05. - Söge

A Tatabányai Segítők Ligája az Önkéntes Fiatalok Napja kapcsán szeretné felhívni a figyelmet a társadalmi különbségek áthidalhatóságára.

Ezért fotópályázatot írnak ki a régióban HÍD – a társadalmi csoportok és generációk között címmel. A beküldött fotókból a TASLI csoport kiállítást szervez, és a zsűri által kiválasztott legjobb munkákat díjazzák a megnyitón. Jelentkezési, illetve beküldési határidő: április 10., a kiállítás megnyitójának tervezett időpontja: április 17., helyszíne a Közművelődés Háza. Bővebb információt Oliveira de Jesus Andrea ad a 34/304-451-es telefonon.

A pályázat eredményhirdetésén, és a kiállítás megnyitóján az ÉDI is részt vesz, erről a közeljövőben részeltesebb információkat is kaptok majd e blog hasábjain.

A pályázat részletei

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepdunantul.blog.hu/api/trackback/id/tr39983956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása