A Közép-Dunántúli régió önkénteseiről

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

Sajtóközlemény: Fotópályázat középiskolásoknak

2009. március 17. - Söge

Sajtóközleményt küldött a veszprémi írott (print és online) médiumoknak az ÉDI a Taslival és TÖK-kel közös fotópályázatunkról. A felhívást teljes terjedelmében megtaláljátok itt, a pályázati kiírással együtt. 

Felhívásunk a következő médiumokban jelent meg:
- CivilHangár
- Vehír
 

Tisztelt Szerkesztő Úr / Úrhölgy!

Tatabányai és veszprémi középiskolás fiatalok fotópályázatot, és arra épülő kiállítást szerveznek. A HÍD - a társadalmi csoportok és generációk között elnevezésű program célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a társadalmunkban feszülő ellentétekre. Kérem Önöket, hogy kezdeményezésünket támogassák azzal, hogy a mellékletként csatolt felhívást közzé teszik. Segítségüket köszönöm.

"Híd a generációk és társadalmi csoportok között" címmel fotópályázatot hirdetett régiónk fiataljainak a Tatabányai Segítők Ligája (TASLI). Az Önkéntes Fiatalok Napja kapcsán várják a középiskolások képeit, melyek az emberek közötti szakadékok áthidalását mutatják be. A szervezők számítanak a veszprémi fiatalokra is.

A beérkező fotókból kiállítást szerveznek, melynek megnyitója április 17-én lesz a tatabányai Közművelődés Házában. A zsűri által legjobbnak ítélt kép alkotóját harmincezer forint értékű ajándékkal jutalmazzák. A pályázat részleteiről hétköznap délutánonként Oliveira de Jesus Andreánál (34/304-451) és Perge Anitánál (06-20-807-92-76) lehet érdeklődni. 

!!A PÁLYÁZATI KIÍRÁS LETÖLTHETŐ INNEN!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepdunantul.blog.hu/api/trackback/id/tr891008595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása