A Közép-Dunántúli régió önkénteseiről

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

ÉDI - Észak-Dunántúli Ifjak

2009-ben ismét NYITSZ!

2009. május 26. - Söge

Kedves Diákönkormányzati Elnök! Kedves Tagok! Kedves Diákok!

 

     Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam a Nyári Ifjúsági Találkozó és Szabadegyetem - röviden NYITSZ - elnevezésű nyári tábort, melynek főszervezője a tatabányai Óvárosért Egyesület.  A szabadegyetem szervezésében együttműködő partnerek: Tatabánya Város Diákönkormányzata (VDÖK), Veszprémi Diák- és Ifjúsági Önkormányzat (VEDIÖK) és az Észak-Dunántúli Ifjak (ÉDI). A nyári szabadegyetemet 1993 óta minden évben a Veszprémi Ifjúsági és Diákközéleti Szövetség rendezte meg, s eddig közel 1000 középiskolás vett részt a táborokon.

      A 2009 nyarán lebonyolítandó szabadegyetem célja egyrészt az, hogy a közép-dunántúli régióban működő városi diákönkormányzatok, diák- és ifjúsági szervezetek egymással megismerkedhessenek, tapasztalataikat kicserélhessék, másrészt, hogy az előadások és csoportmunkák során a résztvevők olyan ismeretekkel gazdagodjanak, melyek a települési illetve iskolai szintű diák és ifjúsági munkájukat hatékonyan segítik.

A szakmai programok: 3 óra előadás, 20 óra kiscsoportos gyakorlat-centrikus tréning.

SZEKCIÓK:

1. szekció: Iskolai médiumok – iskolaújság, diáktévé, sulirádió. 13-17 év közötti diákok jelentkezését várjuk, akik már tagjai valamelyik iskolai médium szerkesztőségének, esetleg szeretnének azok lenni. A szekció vezetője: Balogh Zoltán.

2. szekció: Rendezvényszervezés… avagy módszerek és praktikák a forrásszervezéstől a sikeres program megvalósításáig. 13-17 év közötti diákok jelentkezését várjuk, akik iskolájuk diákéletét szeretnék felpezsdíteni. A szekció vezetője: Illyés Roland.

3. szekció: Add el magad – rendhagyó tárgyalástechnika. Ide a régóta képzéseinkre járó, több tapasztalattal rendelkező 17-22 éves diákok/hallgatók jelentkezését várjuk. A szekció vezetője: dr. Záborszki István.

     A résztvevők számára a szakmai programokon kívül szabadidős programokat is biztosítunk. A tábor vezetői, előadói és trénerei fiatal diplomások és egyetemi, főiskolai hallgatók, akik többéves gyakorlattal rendelkeznek a nyári táborok, bentlakásos képzések szervezésében, lebonyolításában. A tábor előadói, szekcióvezetői képzett és gyakorlott trénerek. 

    A program helyszíne:

    NYERGESÚJFALU - Kernstok Károly Általános Iskola - Eterniti épület

    2536 Nyergesújfalu, Babits M. utca 13.

    (Komárom-Esztergom megye)

     Időpontja: 2009. augusztus 3-6. 

Részvételi díj: 12.000 Ft/fő. Ez tartalmazza a szállást (nagyon jó állapotú és hangulatú tantermekben, szivacsokon), napi háromszori étkezést és a szakmai programok költségét. A részvételi díjat legkésőbb 2009. 07. 17-ig kell befizetni a lejjebb olvasható számlaszámra.

Csak azok jelentkezését fogadjuk el, akik a tábor első napjától a tábor utolsó napjáig részt tudnak venni a szabadegyetemen!

A jelentkezés menete: 1. Kattints a www.kozepdunantul.blog.hu oldalra. Töltsd le a jelentkezési lapot, írd alá és küldd vissza postán vagy emailben legkésőbb 2009. 06. 12-ig. 2. A jelentkezés beérkezését és regisztrációját követően visszaigazoljuk jelentkezésedet. Maximum 45 fő jelentkezését tudjuk elfogadni! 3. Ha visszaigazoltuk jelentkezésed, akkor a 12.000 Ft-os részvételi díjat legkésőbb 2007. 07. 10-ig kell befizetned (átutalással a Környe-Bokod Takarékszövetkezet 63300099-11057707 bankszámla-számra, a tárgyrovatban tüntesd fel, hogy NYITSZ2009 RÉSZVÉTELI DÍJ, illetve készpénzzel a 2800. Tatabánya, Paletta lakópark 12. fsz. 1. címen). Számlaigényed kérjük, jelezd előre! A számlát a helyszínen, a regisztrációs pultnál veheted át.

A jelentkezés visszamondására legkésőbb július 17-ig van lehetőség. Visszamondást csak emailben vagy postai levélben fogadunk el! Ezt követően a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni!

Jelentkezési lap beküldésének határideje: 2009. június 12.

Cím: Óvárosért Egyesület (2800 Tatabánya, Paletta lakópark 12. fsz. 1.)

Email: nyitszinfo@gmail.com

Kérjük, hogy a diákönkormányzatotokban hirdessétek ki rendezvényünket!

Beszéljétek meg iskolátok Intézményvezetőjével és a diákönkormányzatot segítő pedagógusotokkal jelentkezési szándékotokat és a részvételi díj esetleges iskolai támogatásának mértékét.

Maximum 45 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, ezért időben küldjétek vissza a jelentkezési lapotokat. Egy iskolából többen is jelentkezhettek. 

Kérdésetekkel a Szabadegyetem táborvezetőjéhez, Csík Rékához fordulhattok.

Hétköznapokon 8-16 óra között a 20/4050-117-es mobilszámon,

bármikor a nyitszinfo@gmail.com email-címen, illetve a

www.kozepdunantul.blog.hu weboldalon, mely folyamatosan frissül! 

Várunk benneteket! 

Üdvözlettel a szervezők nevében:

                    Csík Réka

                    táborvezető

Tatabánya, 2009. május 26.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepdunantul.blog.hu/api/trackback/id/tr311145748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása